VI ERBJUDER AKUTTIDER INOM 24H

Tandvård behöver inte alltid ha ett praktiskt syfte eller att man bara går till tandläkaren för att laga hål. Vi tycker inte att man ska skämmas för att man vill gå till tandläkaren enbart för estetiska ändamål —  till exempel för att rätta till sneda tänder, göra tänderna vitare eller något liknande. För borde inte alla ha rätt att känna sig vackra med ett fint leende? Det anser i alla fall vi. Vill du göra dina tänder finare? Då kanske estetisk tandvård är ett bra alternativ för dig!

På TandvårdCentralen kan vi till exempel hjälpa dig med estetisk tandvård i Malmö, exempelvis att rikta sneda eller utstående tänder, byta ut fula lagningar, göra fasader, skalfasader/veneers, bleka tänder eller sätta in Invisalign. Idag finns det ingen anledning att inte våga le mot världen — prata med oss så berättar vi vad vi kan göra för att hjälpa dig få ett vackrare leende.

Vad är estetisk tandvård?

Estetisk tandvård är helt enkelt all sådan tandvård som utförs i syfte att göra dina tänder vackrare. Det kan handla om exempelvis en tandblekning eller att få jämnare och finare tänder. Vilken behandling som passar just dig beror på dina behov och din vision.

I slutet av dagen är det allra viktigaste att du känner dig nöjd med friska och fina tänder, och på Tandvårdcentralen hjälper vi dig gärna med att nå dina mål. Vi erbjuder väl beprövade metoder och hos vår kunniga och engagerade personal kan du alltid känna dig trygg. Vår prioritet är att du som patient känner dig väl omhändertagen samtidigt som vi kan erbjuda den bästa och högst kvalitativa tandvården i branschen.

Vad kostar estetisk tandvård?

Hur mycket en estetisk behandling av tänder kostar beror helt på vilken typ av behandling du är ute efter. För att få ett hum om vad det kommer att kosta är den smidigaste lösningen att du bokar en tid hos oss för rådgivning och undersökning. Först därefter kan vi komma med ett tydligt prisförslag.

Viktigt att komma ihåg är att estetisk tandvård vanligtvis inte täcks av högkostnadsskydd eller det allmänna tandvårdsbidraget från Försäkringskassan. Det beror på att estetiska behandlingar inte anses nödvändiga för munhälsan. Men vi på Tandvårdcentralen vet vilken skillnad det gör för självförtroendet att känna sig nöjd med sina tänder — därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda högkvalitativa behandlingar till konkurrenskraftiga priser. Vi anser att alla ska ha råd med ett vackert leende.

Är du inte nöjd med hur dina tänder ser ut? Ingen fara, kontakta oss för att diskutera vilken typ av estetisk tandvård i Malmö du är intresserad av och sen tar vi det därifrån.

Tandvårdcentralen Möllan

4.9/5.0

Tandvårdcentralen Pildamm

4.9/5.0

Senaste artiklar