TVC Tandvårdsförsäkring

Första privata kliniken med tandvårdsförsäkring till fast pris

Tandvårdcentralen är den första privata kliniken i Sverige som erbjuder avtal med tandvårdsförsäkring. En tandvårdsförsäkring hos oss innebär regelbunden tandvård till ett fast pris under 3 år.

God tandhälsa med TVC Tandvårdsförsäkring

Med TVC tandvårdsförsäkring säkerställer du din tandhälsa och får regelbunden tandvård till ett fast pris. TVC tandvårdsförsäkring innebär även att du kan känna dig trygg om oplanerade tandproblem uppstår. Du behöver inte oroa dig för plötsliga och oväntade kostnader om du till exempel skulle förlora en fyllning eller råka skada en tand.

4 bra skäl till TVC Tandvårdsförsäkring

1. Inga överraskande kostnader

Du betalar ett fast pris och vet på förhand vad din tandvård kommer att kosta. TVC Tandvårdsförsäkring täcker det alla mesta. Läs mer vad som ingår i tandvårdsförsäkring hos Tandvårdcentralen.

2. Vi kallar dig när det är dags

Vi kallar dig regelbundet och du behöver således inte hålla koll på när det kan vara dags att komma för undersökning.

3. Fast pris för tandvård i tre år, från 85 kr/månad

TVC Tandvårdsförsäkring löper med en avtalstid på tre år. Under avtalsperioden betalar du ett fast pris. Läs mer om priset för TVC Tandvårdsförsäkring.

4. Prisvärt

Tandvårdsförsäkringen inkluderar ex. undersökningar och förebyggande tandvård, lagningar och rotbehandlingar. Du får även råd och tips för att förbättra din tandhälsa. Läs mer om vad som ingår i TVC Tandvårdsförsäkring.

 

Välkommen att boka tid för inledande undersökning inför ett eventuellt avtal för tandvårdsförsäkring eller kontakta oss på Tandvårdcentralen för frågor eller funderingar!