VI ERBJUDER AKUTTIDER INOM 24H

Tandvårdcentralen Möllan

4.9/5.0

Tandvårdcentralen Pildamm

4.9/5.0

Tandvårdcentralen Malmö – för personlig tandvård

Mitt i Malmös centrala hjärta  ligger våra välkomnande tandvårdskliniker. Med närheten till stadens liv och rörelse är vi en tillgänglig oas där vi kombinerar avancerad vård med en känsla av lugn och hemtrevnad.

Våra kärnvärden: ansvar, kvalité och empati

Sedan vår start 2006 har Tandvårdcentralen i Malmö varit engagerad i att leverera tandvård av högsta kvalitet där vi är drivna av våra kärnvärden ansvar, kvalité och empati. Vårt team består av erfarna tandläkare och tandvårdsspecialister som alla delar en passion för att ta hand om dig, din munhälsa och ditt leende.

Erfarna tandläkare och tandvårdspersonal

Oavsett om det gäller en rutinkontroll, komplicerad tandkirurgi eller estetiska behandlingar är våra klinik utrustad för att möta dina önskemål. Vi tar ansvar för din tandvård och ser till att varje besök är bekvämt, säkert och avslappnat och våra tandläkare och tandvårdsspecialister har lång och bred erfarenhet inom tandvård och tandvårdsbehandlingar.

Personligt anpassad tandvård

Vi på Tandvårdcentralen förstår att varje patient är unik. Därför skräddarsyr vi våra behandlingsplaner för att passa just dina behov och önskemål, allt för att du ska kunna lämna vår klinik med ett strålande leende.

Välkommen att kontakta oss på Tandvårdcentralen  för att boka tid, diskutera dina behov eller om du har frågor och funderingar kring olika behandlingar!

Senaste artiklar