VI ERBJUDER AKUTTIDER INOM 24H

Akut tandvård Malmö när det inte alltid går som man tänkt sig. Du kan plötsligt drabbas av tandvärk och en olycka kan hända när som helst. Några vanliga besvär som kan uppstå som kräver akut tandvård är:

  • Tandvärk
  • Tänder som skadats i en olycka
  • Lossnade fyllningar
  • Visdomstand som ger svåra besvär

Vi på Tandvårdcentralen i Malmö erbjuder akuttandvård för just dina behov, oavsett vilka besvär du har. Med våra generösa öppettider kan du boka tid med kort varsel. Våra tandläkare har många års kunskap och erfarenhet av akut tandvård och kan ta tag i problemet och lösa det snabbt och effektivt.

Tandvardcentralen scaled
Tandvardcentralen scaled
+

Akut tandvård malmö

Boka akut tandläkare i Malmö hos Tandvårdcentralen

Tandbesvär kan när som helst uppstå och nervsystemet är mycket komplext. För att vi som akuttandläkare i Malmö ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är det bra för oss att veta var smärtan först uppstod. Även om det är en konstant smärta eller om det känns just när du tuggar eller äter något sött, surt, kallt eller varmt.

All information är av betydelse för att vi ska kunna erbjuda dig den bästa tandvården. Välkommen att boka tandläkare akut hos Tandvårdcentralen i Malmö!

Behöver du hjälp med akut tandvärk?

När det gäller akut tandvärk med plötslig smärta med ont i tänderna, om du upplever obehag eller har en skada i din mun är det viktigt att söka hjälp direkt. Detta för att minska risken för att problemen förvärras. Hos oss kan du även få akut tandvård i Malmö på kvällar och lördagar.

Genom vår onlinebokning kan du enkelt och snabbt hitta en tid som passar dig, eller om du ringer oss på vårt akutnummer. Tveka inte att kontakta oss om du tror att du är i behov av akut tandvård.

Hur mycket kostar det att gå till akut tandläkare i Malmö?  

Vi förstår att det kan kännas oroande för vad det kostar för tandvård i Malmö när du får akuta besvär. Om du är i behov av en akuttandläkare vid en olycka täcker ofta ditt eget försäkringsbolag kostnaderna. Vi vet att allt kring försäkringar kan kännas komplicerat. Därför hjälper vår personal dig gärna att navigera genom processen och vilka blanketter som behöver fyllas i.

I vår prislista för tandvård ser du vad våra olika undersökningar och behandlingar kostar av en akuttandläkare.

När vi sätter våra priser strävar vi efter att erbjuda den bästa tandvården med målet att så många som möjligt ska ha råd med tandvård i Malmö.

Kom också ihåg att det finns stor chans att dina tandvårdskostnader, även akut tandvård, kan täckas av det statliga tandvårdsstödet från Försäkringskassan.

Vad räknas som akut tandvård? 

Akuttandvård är precis vad det låter som – tandvård som inte kan vänta. Det kan handla om att du plötsligt fått mycket ont i tänderna eller en av dina tänder slagits ut i en olycka. Då är det viktigt att ta itu med problemet direkt för att undvika att det blir värre.

Tveka inte att kontakta oss vid akuta besvär! Du når oss på vårt akutnummer 040-30 00 53. 

Kan man dra ut en tand akut?

Att dra ut en tand kan i vissa fall vara en komplicerad process. I den mån det går försöker vi först och främst rädda den befintliga tanden. Om du har börjat få problem med visdomständer kan i stället en tandutdragning vara den bästa lösningen.

När du behöver dra ut en tand akut är det bra att gå till en jourtandläkare som kan göra det på ett säkert och smärtfritt sätt. Våra tandläkare har många års kunskap och erfarenhet av både akut tandextrahion och övrig akuttandvård.

Hur ska jag göra om jag slagit ut en tand?

Det första du ska göra om en tand slagits ut är att ringa en akuttandläkare. Det är större chans att rädda tanden om du kan få hjälp fort.

Förvara tanden i ett glas mjölk eller placera tanden under din tunga i väntan på att du kan ta dig till tandläkaren. Undvik vatten då det kan skada tandroten. En koksaltlösning kan fungera i brist på annat.

DSC03047 scaled
DSC03013 scaled
DSC03047 scaled
DSC03013 scaled
+

Tandvårdcentralen - Akut tandvård i Malmö

Tandvårdcentralen är en tandläkarmottagning som är öppen för dig som söker akut tandvård i Malmö. Vi finns här för dig som är i behov av en akuttid eller om du av någon annan anledning vill få en tid snabbt för undersökning och behandling.

Boka din tid online eller kontakta oss på telefonnummer 040-30 00 53. Våra kliniker erbjuder generösa öppettider, även på lördagar, när du vill hitta en tid som passar dig.

Varmt välkommen till oss när du behöver förstklassig professionell tandvård i Malmö!

Tandvårdcentralen Möllan

4.9/5.0

Tandvårdcentralen Pildamm

4.9/5.0

Senaste artiklar