VI ERBJUDER AKUTTIDER INOM 24H

Kostnaden för att få ett vitare leende: En överblick över tandblekningspriser

Kostnaden för att få ett vitare leende: En överblick över tandblekningspriser

Vem drömmer inte om ett gnistrande vitt leende? Förutom att vara estetiskt tilltalande kan ett strålande leende förbättra ditt självförtroende och sociala liv. Tack vare modern tandvård är det idag enklare och säkrare än någonsin att ljusa upp dina tänder. Men vad kostar det att få vitare tänder? Denna artikel ger dig en översikt över priserna för tandblekning och beskriver några populära metoder som används inom tandvården.

Vad påverkar kostnaden för tandblekning?

Flera faktorer påverkar priset för tandblekning. De två största är metoden du väljer och om behandlingen utförs av en tandläkare. Att bleka tänderna hos en tandläkare kostar i allmänhet mer än att använda ett hemmablekningskit, men ger också oftast bättre resultat och är säkrare. Dessutom kan svårighetsgraden av dina fläckar och ditt tandhälsotillstånd också påverka priset.

Tandblekningsmetoder och kostnader

För att ge dig en bättre uppfattning om kostnaderna bjuder vi på Tandvårdcentralen på en snabb genomgång av några populära tandblekningsalternativ och vad du kan förvänta dig att betala för varje metod.

Tandblekning på klinik

Den mest effektiva och snabbaste metoden för att bleka tänderna är att göra det hos en tandläkare. Priserna varierar beroende på intensiteten av behandlingen, men du kan förvänta dig att betala mellan 2000 till 5000 kr för en professionell tandblekning på en klinik.

Hemmablekning under tandläkarövervakning

En mindre kostsam alternativ är att bleka tänderna hemma med en blekningsgel och skenor som du får av din tandläkare. Denna metod kan kosta runt 1000 till 3000 kr.

Varför välja Tandvårdcentralen för din tandblekning?

Här på Tandvårdcentralen har vi expertisen och tekniken för att ge dig det vackra, vita leendet du drömmer om. Vi erbjuder säkra och skonsamma tandblekningsalternativ som passar just dina behov och budget. Dessutom ger vi dig professionell vägledning och råd så att du kan behålla ditt vita leende länge efter behandlingen.

Att investera i ett vackert leende är mer än bara en estetisk uppgradering. Det är en investering i din självkänsla, ditt självförtroende och i ditt sociala liv. Du är värd det vackraste leendet, och nu när du vet vad tandblekning kan kosta, varför inte ta nästa steg? Kontakta Tandvårdcentralen idag för att boka en konsultation och diskutera dina tandblekningsalternativ.

Vanliga frågor & svar

Vi strävar efter att kunna ge dig den bästa tandvården för pengarna. När vi sätter våra priser tänker vi utifrån hög kvalitet och med målet att så många som möjligt ska ha råd att gå till tandläkaren i Malmö med rimliga kostnader.

Du har också möjlighet att använda dig av högkostnadsskyddet då vi är anslutna till Försäkringskassan.

Ja, ibland kan vi få sena återbud och på så sätt erbjuda en tid för undersökning hos våra akut tandläkare samma dag. Lediga tider hittar du enkelt på vår bokningssida.

På Tandvårdcentralen har vi många bra tandläkare både inom allmäntandvård och specialisttandvård. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att gå till tandläkaren. På kliniken kan du hitta din tandläkare vars arbetssätt passar just dig.

I genomsnitt är privata tandläkare dyrare än folktandvården. Det finns dock ett brett prisspann hos privata tandläkare, vilket innebär att vissa kan erbjuda billigare behandlingar än folktandvården, medan andra kan vara mycket dyrare. Vi på Tandvårdcentral följer referenspriser och strävar efter att erbjuda kostnadseffektiv tandvård av hög kvalitet.

Senaste artiklar